Indonesië

Informatie- en nieuwsforum over Indonesië en Nederlands-Indië
 
IndexKalenderFAQRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vacature Indonesië - tijdelijke peuterleerkracht

Ga naar beneden 
AuteurBericht
ElEl

avatar

Aantal berichten : 7818
Registratiedatum : 08-12-08

BerichtOnderwerp: Vacature Indonesië - tijdelijke peuterleerkracht   vr 4 jul 2014 - 16:24

Vacature Indonesië - tijdelijke peuterleerkracht
03-07-2014

NTC De Taaltuin in Yogyakarta te Indonesië zoekt per 11 augustus 2014 een tijdelijke peuterleerkracht.


Algemene informatie
NTC De Taaltuin is een Nederlandse taal- en cultuurschool die lessen verzorgd voor peuters, primair onderwijs en voortgezet onderwijs.
In verband met de afwezigheid van onze peuterjuf drie maanden na de zomervakantie, zoeken wij iemand die twee ochtenden per week les kan geven aan de peuters. De groep bestaat uit ongeveer 7 leerlingen van 2 tot 4 jaar.

Functie
De vacature is voor twee ochtenden in de week op maandag en dinsdag. De lessen zijn van 9.00 – 11.30 uur. Op woensdag t/m vrijdag is er een andere leerkracht aanwezig om de lessen te verzorgen.
De lessen zijn thematisch opgebouwd. Het speelse karakter van de lessen staat voorop, mede ook omdat er meerdere tweejarigen zullen starten na de zomervakantie.

Profiel
Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met jonge kinderen en bij voorkeur al eerder met peuters heeft gewerkt. Een pedagogische opleiding is een pre.

Aanbod
De vacature gaat in op 11 augustus en zal zeer waarschijnlijk op 4 november eindigen. Er bestaat eventueel ook een mogelijkheid de functie te verlengen voor een geheel schooljaar (t/m juni 2015).

Het salaris is naar lokale maatstaven en is gebaseerd op twee ochtenden per week. Het zal daarom niet voldoende zijn om in levensonderhoud te voorzien. Ook kunnen we geen reiskosten vergoeden. Daarentegen is het voordeel dat er naast deze baan veel vrije tijd bestaat die mogelijk benut kan worden om de stad en de omgeving te ontdekken. De baan zou passend kunnen zijn voor iemand die mogelijk al van plan is tijdelijk in Indonesië te verblijven.

De school kan hulp bieden bij het zoeken van geschikte huisvesting.

Sollicitatieprocedure
De werving & selectie voor deze vacature verloopt niet in samenwerking met NOB.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Naam: Sabine Spijker
E-mailadres: taaltuin@yahoo.com

Motivatiebrieven ook graag sturen naar het bovenstaande e-mailadres.

Sluitingsdatum voor reacties: 26 juli 2014

Informatie over de omgeving
Indonesië is een uitgestrekte archipel van duizenden grotere en kleinere eilanden gelegen in Zuidoost Azië. Het land kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan lokale cultuur en prachtige natuur. Het dichtstbevolkte eiland is Java, waar tevens de politieke macht is gecentreerd. De Javaanse bevolking is overwegend islamitisch en staat bekend als vriendelijk en behulpzaam. In het zuiden van Midden Java ligt de stad Yogyakarta, gelegen in de gelijknamige provincie. Yogyakarta wordt wel gezien als het hart van de Javaanse cultuur en is een boeiende en levendige stad met een gemoedelijke sfeer, ondanks de ruim een miljoen inwoners.

Stichting NOB
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.tileng.nl
 
Vacature Indonesië - tijdelijke peuterleerkracht
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Indonesië :: Diversen :: Praatcafé/Ngobrol-
Ga naar: