Indonesië
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Indonesië

Informatie- en nieuwsforum over Indonesië en Nederlands-Indië
 
IndexRegistrerenInloggen

 

 Indonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastIndonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM Empty
BerichtOnderwerp: Indonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM   Indonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM Icon_minitimezo 4 apr 2010 - 10:06

Indonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM.
Voorlopige plannen zijn dat Riem de Wolff voor een deel aan deze reis deelneemt.


1 van de bevriende ICM relatie heeft de hulp ingeroepen voor het ontwikkelen van het product Indonesische reizen met aansluitend de promotie via Het ICM. Inmiddels is het product in zijn eind fase beland en het wachten op artiesten die al benaderd zijn. Zoals het er nu uitziet zal de eerste reis rond september worden gerealiseerd. De planning is dat de promotie medio april van start gaat via ICM en ICM stand op de pasars.

Aangezien de eerste reis is afgestemd op 90 personen, heeft ondergetekende besloten om eerst deze exclusiviteit aan ICM lezers en ICM leden aan te bieden, alvorens tot publicatie en promotie wordt overgaan via Het ICM.

Het betref een zestien daagse reis Java - Bali .

Tijdens deze reis worden de volgende steden en bezienswaardigheden bezocht ; vertrek Amsterdam aankomst Jakarta, Jakarta, Bandung, Pangadaran, Yogyakarta, Malang, Kali Baru, Kuta Baru, Kuta, Den pasar, tot vertrek Amsterdam. Tijdens het verblijf wordt u naar bezienwaardigheden gebracht. Bijvoorbeeld in Jakarta een excursie o.a. naar Haven Sunda kelapa,Menteng buurt,Wijk Jatinegara, glodok, pasar Senen. Vraag naar onze documentatie voor details.


In de steden wordt 1 - 2 dagen verbleven op basis van logies en ontbijt. Bewust is gekozen om de maaltijden niet bij het hotel te betrekken. De ervaringen tot heden leren dat mensen zelf buiten willen eten. Daarom zal de reisleider U uitsluitend naar exclusieve restaurants brengen in die plaatsen.

Entertainment.
Tijdens Uw verblijf wordt U geentertaint door artiesten en groepen uit Nederland die met u meereizen o.a. Blue Diamond Riem de Wolff , Wieteke van Dort Ais Lawa-lata, Andres etc.. en bands zoals TB-Band, Marabunta etc...

Op dit moment zijn voor de eerste reis Riem de Wolff benaderd, en vinden volgende week besprekingen plaats of hij meegaat. Naast Riem de Wolff is Ed Brodie benaderd. Tevens ontmoet U daar via gehouden kumpulans de Indo's daar onder motto East meets West. Op deze kumpulans kunnen mensen ervaringen met elkaar delen en voor het leggen van de contacten.

De bevriende ICM relatie heeft in Indonesië een wagenpark die ter beschikking staat voor U wanneer U even alleen op verkenning wilt biedt deze reis ook die mogelijkheid. Naast dit arrangement biedt IC relatie andere specifieke arrangementen tot maatwerk voor groepen van minimaal 8 personen!


Verdere product specificaties

Prijs € 1.490 , vertrek 26 september, Vluchten per Malaysia Airways , incl.,Luchthaven belasting, overnachtingen met ontbijt, Vervoer per airconditioned touringcar, Nederlands sprekende reisleider, Incl.Entertaiment

groepen vanaf 40 personen

Heeft deze reis uw belangstelling gewekt onderstaande formulier kunt u verdere informatie verkrijgen.

Naam _______________________________________

Adres _______________________________________

Postcode ____________________________________

WPL ________________________________________

Tel. ________________________________________

Email ________________________________________Gaarne

O Toesturen productinfo

O Wil ik boeken voor deze reis

O Overige .....................................................................

Info schwab@icm-online.nl
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Indonesische reizen in voorbereiding in samenwerking met ICM
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Indonesië :: Reizen :: Reisinformatie-
Ga naar: